Brandon Allen is een prijswinnende chef-kok die gespecialiseerd is in het werken met wiet. Vanuit zijn passie voor de cannabisplant, voeding en met wiet verrijkt eten, gelooft Brandon dat de culinaire wereld en de cannabiswereld in symbiose kunnen werken, waarbij het een het ander aanvult.
“Wiet is een middel om de wereld meer te leren over eten”.
Brandon Allen is een klassiek geschoolde chef-kok. Hij studeerde af aan de Art Institute of Pittsburgh en liep stage bij meesterkok Shawn Culp van Culinary Team USA. Tijdens zijn culinaire opleiding nam hij deel aan talloze wedstrijden. Dit bereidde hem voor op de dag dat hij zijn allereerste High Times Top Cannabis Chef titel won.
Brandon is een partner en voorlichter van het Trichome Institute. Dit bedrijf voor cannabiseducatie is gespecialiseerd in het opleiden van cannabisconsultants, consumenten, connaisseurs en chefs. Uiteindelijk is het Brandons missie om wiet te benutten om de wereld over voeding te informeren. Tegelijkertijd gebruikt hij eten om mensen voor te lichten over wiet.
Laatste door Brandon beoordeelde posts
-
Cannabis geïnfundeerde wodka, 2 simpele manieren om het te maken
Het infuseren van alcohol met cannabis is super eenvoudig. In dit artikel laten we je twee simpele manieren zien om wiet geïnfundeerde wodka te bereiden. Bovendien zijn beide recepten te gebruiken ...